Stagiaires

Stagiaires

Ben je aan het studeren en op zoek naar een boeiende stageplaats? In Huis in de Stad vzw kunnen jaarlijks een twintigtal stagiairs aan de slag, in de woon- en werkafdelingen en op de verschillende diensten.

Voor meer informatie en concrete aanvragen kan je een kijkje nemen op www.trede.be. Op deze website bundelen wij, met onze collega’s uit de regio, al onze beschikbare stageplaatsen. Je kan hier meer info terug vinden over elk plekje en dan ook contact opnemen met de stage verantwoordelijke via een handig formulier. Bovendien kan je onderaan de pagina je ook inschrijven op de mailinglist, waardoor je ook via mail op de hoogte wordt gebracht van elke wijziging.

Kandidaat-stagiairs zullen via het invullen van formulier in contact komen met de stage verantwoordelijke, deze neemt de aanvraag verder op met de afdeling en brengt je in contact met je stagementor.

Ben je een student die een project wil opzetten in je opleiding? Ook hiervoor kan je steeds contact opnemen met Huis in de Stad om dit samen uit te werken.