Wij zijn allemaal heel blij dat we in Huis in de Stad vzw vooralsnog volledig besmettingsvrij zijn.  We doen er dan ook al het mogelijke voor om dit zo te houden.  Er zijn tal van maatregelen, die niet altijd leuk zijn, maar die door iedereen, bewoners en personeel, heel goed worden opgevolgd.

Niettegenstaande de Nationale Veiligheidsraad vorige woensdag besliste om terug beperkt bezoek toe te laten (1 persoon per bewoner en telkens dezelfde) waren wij onmiddellijk van mening dat dit geen goed idee was.  Door de crisiscel, in samenspraak met het Dagelijks Bestuur en onze huisdokter Frank Derwael, werd dan ook meteen beslist om voorlopig nog geen bezoek toe te laten.  Onze visie werd nadien gestaafd door de Vlaamse Regering die het advies van de Nationale Veiligheidsraad herriep voor de Vlaamse woonzorginstellingen. Voorlopig kan er dus geen bezoek gebracht worden aan onze bewoners tot 3 mei.  Wij volgen uiteraard heel nauwgezet de situatie en passen ons aan indien nodig.

Wij houden wel nauw contact met onze bewoners die momenteel thuis verblijven, en met ouders en familie van bewoners die nog in onze voorziening verblijven.  Dat kan telefonisch of via sociale media (bv. skype of Messenger).  Elke weken sturen wij ook een brief met de stand van zaken voor de mensen die niet zo vertrouwd zijn met sociale media.

Ondertussen proberen we er het beste van te maken en zijn er heel wat initiatieven om deze isolatieperiode toch op een leuke manier door te komen.

Veel foto's en filmpjes hiervan kunt u terugvinden op onze facebookpagina.  Absoluut een aanraden om daar eens een kijkje te gaan nemen.  https://www.facebook.com/HuisindestadVZW/

Hoezo vervelen ?

… niks te vervelen !

Contacteer ons

016/80.46.56

Adres:

Hamelendreef 60

3300 Tienen

Ondernemingsnummer : 0407 6337748

RPR : arbeidsrechtbank Leuven

© 2017 Huis in de Stad vzw. Proudly created with Wix.com