19 en 20 maart waren hoogdagen in Huis in de Stad vzw.  Op vrijdag kregen al onze personeelsleden en op zaterdag al onze bewoners hun eerste coronavaccinatieprik.

In maart volgt dan de tweede prik.  Hopelijk kunnen we daarna wat soepeler omgaan met onze bubbels en wat meer onderlinge contacten hebben.

De Lionsclub Tienen wilde graag hun steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat niemand wordt overgeslagen deze Kerst. Er zijn zo veel eenzame mensen in deze tijden, maar deze Kerst en deze voorziening, zouden zij ervoor zorgen dat niemand zich alleen voelt! Om dit waar te maken vroegen ze ons om voor iedereen enkele tips en interesses op te schrijven, en aan de hand van deze (zeer lange) lijst zorgen zij ervoor dat IE-DE-REEN een handgeschreven en persoonlijk Kerstkaartje kreeg en een cadeautje. Wat een hartverwarmende momenten waren het toen ze deze cadeautjes kwamen overhandigen, toen we ze mochten verdelen en vooral wanneer de bewoners ze mochten open maken.
Bedankt Lionsclub Tienen, niemand voelde zich vergeten in Huis in de Stad vzw. Sterker nog: wij voelen ons erg dankbaar en gezegend met zo’n betrokken mensen om ons heen!

Contacteer ons

016/80.46.56

info@huisindestad.be

Adres:

Hamelendreef 60

3300 Tienen

Ondernemingsnummer : 0407 6337748

RPR : arbeidsrechtbank Leuven

© 2017 Huis in de Stad vzw. Proudly created with Wix.com