12 en 13 maart waren hoogdagen in Huis in de Stad vzw.  Op vrijdag kregen al onze personeelsleden en op zaterdag al onze bewoners hun tweede coronavaccinatieprik.

Nog even geduld en hopelijk kunnen we dan terug wat soepeler omgaan met onze bubbels en wat meer onderlinge contacten hebben. We kijken er allemaal naar uit

De Lionsclub Tienen wilde graag hun steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat niemand wordt overgeslagen deze Kerst. Er zijn zo veel eenzame mensen in deze tijden, maar deze Kerst en deze voorziening, zouden zij ervoor zorgen dat niemand zich alleen voelt! Om dit waar te maken vroegen ze ons om voor iedereen enkele tips en interesses op te schrijven, en aan de hand van deze (zeer lange) lijst zorgen zij ervoor dat IE-DE-REEN een handgeschreven en persoonlijk Kerstkaartje kreeg en een cadeautje. Wat een hartverwarmende momenten waren het toen ze deze cadeautjes kwamen overhandigen, toen we ze mochten verdelen en vooral wanneer de bewoners ze mochten open maken.
Bedankt Lionsclub Tienen, niemand voelde zich vergeten in Huis in de Stad vzw. Sterker nog: wij voelen ons erg dankbaar en gezegend met zo’n betrokken mensen om ons heen!

131466957_401708497555924_89298079057849
Knop